CAT 8 kablo ile hız artar mı?

riddlexd

Decapat
Daha fazla  
3 gün önce Superonline 1000MBPS bağlattım. 15ms sabit alıyorum. CAT 6 kablo kullanıyorum. CAT 8 alsam 1000'i geçer mi? Hızım upload yükselir mi? Pingim düşer mi? 2000 iletim hızı varmış.

Dosya Ekleri

• dddddddddddddddd.PNG
    27,7 KB · Görüntüleme: 104
3 gün önce Superonline 1000MBPS bağlattım. 15ms sabit alıyorum. CAT 6 kablo kullanıyorum. CAT 8 alsam 1000'i geçer mi? Hızım upload yükselir mi? Pingim düşer mi? 2000 iletim hızı varmış.

CAT 6 kablolar zaten 10.000 Mbps'e kadar destek veriyor hız konusunda bir değişiklik yaşamazsınız ping de de bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Hayır ping sadece bir ihtimal düşer. Bende de CAT6 var ben zaten 2ms ping alıyorum siz CAT8 alsanız bile pek bir şey değişmez bence.

Superonline Upload kısmında en fazla 50 MBPS veriyor zaten. Sizinki yine fazla vermiş.

Bu altyapı ve modeme ulaşan hızla alakalı. Cat8'e geçmen pek bir şey değiştirmeyecek

speed testi başlattığımda 90 dan başlıyor yavaş yavaş düşüyor 50 ye anadolu ajansı gibi
Sitelerinde de en fazla 50 MBPS verdiği yazmış. İsterse 1 GBPS Upload görünsün. Test sonunda ortalama 50 MBPS veriyorsa tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…