CAT botları nasıl?

Makaleler
2
Daha fazla  

Linkteki botu mağazada denedim hoşuma gitti fakat küçük numarası olduğu için benzer bir CAT modelinin numarasını giydim. Baş parmağın altındaki kalın kemikli yere vurdu biraz. Kalıpları farklıdır dendi ama sizce bu modelin numarası vurur mu ayağıma? CAT bot giyenler neden şikayetçiler ve memnunlar?

Ayağınıza vurur mu orasını biz nasıl bilelim? :)

Kalite konusunda laf yok. Çok iyi marka. O model değil de Colarado modellerine göz atmanızı öneririm. Bana kalırsa daha rahat ve daha şık gözüküyor.

Bu markaya bu kadar vermeni önermem. Harley Davidson'un botları daha kaliteli ve hakiki deri. Harley'e bakmanı öneririm.
Harley bakıyordum Cat bakmadan önce Harley ayağımda okadar kocaman durdu ki anlatamam. Küçük numaraları sorun değilde büyük numarası bebek mezarı gibi cidden. Ve ayağım terledi hemen. Tasarımı harika.

Ben yurt dışından almıştım kaya gibi bot kar, yağmur, çamur her türlü koşulda giyindim kaliteli yaklaşık 6 senedir kullanıyorum ve herhangi bir yırtılma açılma vs. olmadı alınabilinecek en iyi bot bence.

Linkteki botu mağazada denedim hoşuma gitti fakat küçük numarası olduğu için benzer bir CAT modelinin numarasını giydim. Baş parmağın altındaki kalın kemikli yere vurdu biraz. Kalıpları farklıdır dendi ama sizce bu modelin numarası vurur mu ayağıma? CAT bot giyenler neden şikayetçiler ve memnunlar?
Şansa bala elime bedava CAT bot geçmişti, gerçekten aşırı kaliteli. Kış bittikten sonra uzun bir süre giymeye devam ettim.

Benim kardeşim uzun yıllardır CAT markasından başka bot giymiyor. En son aldığı bot 5 sene oldu ve daha yeni geçen gün tekrar CAT bot aldı. Gayet sağlam ayakkabılar. Ayakkabıyı çok yıpratan biri değilseniz minimum 5 sene çok rahat giyersiniz.
Bende Lumberjack alıyordum inanılmaz kayıyordu altı karda. 5 sene giyilirse zaten parasını çıkarır. Benim bot 2-3 senede parçalandı.
Ne tarz giydiğini bilmiyorum ama bu modeli önerebilirim. Harley Davidson Bot
Bu model hoşuma gitmişti ama büyük dediğim gibi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı