Cat Botu vs Greyder Botu

CAT alırsanız daha memnun kalacağınıza inanıyorum. Benim kardeşim yıllardır CAT marka bottan başka kullanmıyor. Geçenlerde CAT marka yeni bot aldı 5 senenin üzerine. Gayet sağlam kullandı. Kişiden kişiye göre değişir tabii ki ama ayakkabıyı çok yıpratan biri değilseniz 5 sene sizi rahat götürür diyebilirim.

Bu konuda sıralamam belli. Eğer bütçem yeterliyse Önce Harley Davidson sonra Cat marka bot bakarım.
Greyderin şansı yok mu?
7-8 sene önce satın aldığım Greyder botu hala kullanıyorum. Bot kullanmayı çok tercih eden biri değilimdir ancak aşırı yağmurlu ya da kar yağışlı havalarda beni hiç üzmedi. İki marka da iyidir.
Arka topuk kısmından açılma yaptı mı hiç? Orası yapıştırma dayanıksız gibi geldi.
Bütçe yeterliyse içinde Gore-Tex astarı olan botlara bakmanı tavsiye ederim.
Greyderin waterproof yanında goretex'i de var. Ama Cat sadece waterproof.

Arka topuk kısmından açılma yaptı mı hiç? Orası yapıştırma dayanıksız gibi geldi.
Yapmadı ancak benim kullandığım eski bir model olduğu için sizin baktığınızdan farklı üretilmiş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı