Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #11 Astrea Virgo dedi: CAT5, gigabit hız desteklemez. CAT7 2m bir kablo işinizi görecektir. Amazon'da Ugreen markalı ürünlere göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben de tam Ugreen'i atıcaktım: https://www.cimri.com/ag-network-kablosu/en-ucuz-ugreen-cat7-flat-2-m-ethernet-kablosu-fiyatlari,517140853 Peki CAT6 ile CAT7 arasında ne gibi bir fark var? Vavien. dedi: CAT7'nin kayda değer fark yaratacağını sanmıyorum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibiyse bunu alabilirim direkt, Amazon TR olması da ayrı nimet.
Astrea Virgo dedi: CAT5, gigabit hız desteklemez. CAT7 2m bir kablo işinizi görecektir. Amazon'da Ugreen markalı ürünlere göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben de tam Ugreen'i atıcaktım: https://www.cimri.com/ag-network-kablosu/en-ucuz-ugreen-cat7-flat-2-m-ethernet-kablosu-fiyatlari,517140853 Peki CAT6 ile CAT7 arasında ne gibi bir fark var? Vavien. dedi: CAT7'nin kayda değer fark yaratacağını sanmıyorum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibiyse bunu alabilirim direkt, Amazon TR olması da ayrı nimet.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.035 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #12 Lisser dedi: Modem benim kasanın hemen yanında, ikinci sistem de 5-6 metre falan uzaklıkta. CAT7 uygunsa ona da bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Cat7 fazla gelit. Ugreen Cat 6 kabloları var. Arkadaşım da kullanıyor. Ben de Cat7 kullanıyorum ama senin durumunda gerekli değil.
Lisser dedi: Modem benim kasanın hemen yanında, ikinci sistem de 5-6 metre falan uzaklıkta. CAT7 uygunsa ona da bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Cat7 fazla gelit. Ugreen Cat 6 kabloları var. Arkadaşım da kullanıyor. Ben de Cat7 kullanıyorum ama senin durumunda gerekli değil.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #13 KafadanKontak dedi: Cat7 fazla gelit. Ugreen Cat 6 kabloları var. Arkadaşım da kullanıyor. Ben de Cat7 kullanıyorum ama senin durumunda gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bunu alıp yoluma bakayım o zaman, teşekkürler yardımlarınız için.
KafadanKontak dedi: Cat7 fazla gelit. Ugreen Cat 6 kabloları var. Arkadaşım da kullanıyor. Ben de Cat7 kullanıyorum ama senin durumunda gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bunu alıp yoluma bakayım o zaman, teşekkürler yardımlarınız için.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.035 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #14 Ben de 75mbit internetim için Cat7 aldım da bir işe yaradığından değil ekstra. İleriye dönük kaliteli bir kablo olduğu için aldım taşınırsam ve gigabit internete geçersem ahzır olayım diye. Yoksa onun ötesinde hiç gerekli değil.
Ben de 75mbit internetim için Cat7 aldım da bir işe yaradığından değil ekstra. İleriye dönük kaliteli bir kablo olduğu için aldım taşınırsam ve gigabit internete geçersem ahzır olayım diye. Yoksa onun ötesinde hiç gerekli değil.