Herkese selam. Modemin salonda ve odamda duran bilgisayarıma bağlantı yapmak için bir ethernet kablosu alacağım. Biraz araştırınca modemin bağlantı hızının alacağım kabloyla doğrudan bağlantılı olduğunu gördüm. Evimdeki modem "huawei hg531s v1" model.
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız CAT6 hem de dayanıklık konusunda daha üst hem de ping konusunda sadece hız için değil bu CATX serileri daha dikkatli yazalım iyi forumlar dilerim
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız CAT6 hem de dayanıklık konusunda daha üst hem de ping konusunda sadece hız için değil bu CATX serileri daha dikkatli yazalım iyi forumlar dilerim
Benimde modemim salonda. Salondan odama kadar kablo çekmem gerekti. Bu yüzden de kapı altlarından geçebilecek ince bir kablo almam lazımdı. CAT6 kablolar kalın olduğu için tercihimi cat5e olarak kullandım. Gayet de memnunum.
Gördüğümü idda etmiyorum fakat dikkatinizi çekmek isterim sadece hız farkı değil diğer etmenleride etkileyecektir yok konu sahibi online oyun oynamıyorsa onu etkilemiyecektir.