toutseul Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Öncelikle merhabalar. TV için Cat6 kablo arıyorum, modemle TV arası mesafe 6 7 metre kadar. Biraz araştırmayla bunu buldum alınır mı sizce? Amazon.com.tr Önerilere açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
Öncelikle merhabalar. TV için Cat6 kablo arıyorum, modemle TV arası mesafe 6 7 metre kadar. Biraz araştırmayla bunu buldum alınır mı sizce? Amazon.com.tr Önerilere açığım.
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 6-7 metrelik mesafeyi 5 metrelik kablo kapatamaz ki ama yanlış mıyım? Artı 0 Eksi
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Ağustos 2024 #3 Ugreen ürünleri iyidir ama attığın ürün 5m. Artı 0 Eksi
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı. Artı 0 Eksi
Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı.
KS KS toutseul Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 celejziuk dedi: Ugreen ürünleri iyidir ama attığın ürün 5m. Genişletmek için tıkla... Markada ve kablo donanımın da belli bir fikir sahibi olabilmek için bunu attım hocam, uzunluk illaki çözülür. mehmet06can dedi: Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Ugreen ürünleri iyidir ama attığın ürün 5m. Genişletmek için tıkla... Markada ve kablo donanımın da belli bir fikir sahibi olabilmek için bunu attım hocam, uzunluk illaki çözülür. mehmet06can dedi: Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim.
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #6 toutseul dedi: Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark olmuyor diye biliyorum ben. Sıkıntı olur diyorsan normal modelleri de olur ugreen'in. Artı 0 Eksi
toutseul dedi: Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark olmuyor diye biliyorum ben. Sıkıntı olur diyorsan normal modelleri de olur ugreen'in.