Aklımda 4 adet CAT6 Ethernet kablo fikri var. Hangisini almalıyım veya başka kablo önerir misiniz?
Vetech CAT7 10 Metre Ethernet Kablosu 10Gbps Premium İnternet Lan Kablo 10mt - Fiyatı, Yorumları
Vetech CAT7 10 Metre Ethernet Kablosu 10Gbps Premium İnternet Lan Kablo 10mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gplus Cat7 8 Metre F/ftp 10g 600mhz 28 Awg Emi Folyo Kaplamalı Profesyonel Network Ethernet Lan Kablosu 8m - Fiyatı, Yorumları
Gplus Cat7 8 Metre F/ftp 10g 600mhz 28 Awg Emi Folyo Kaplamalı Profesyonel Network Ethernet Lan Kablosu 8m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Genel Markalar Cat6 Ethernet Kablosu 10 Metre - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Cat6 Ethernet Kablosu 10 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hangisi daha iyi olur hocam?
Veya başka ne iyi olur?
Neden daha iyidir.
CAT 7 ama CAT6 da iş görür.
Ve markanın kalitesi nasıldır.
Yanlış anladım kusura bakma.
Sandımki vetech öneriyorsun sağ ol.
Ama benim attığım alman malı olan daha iyi değil midir flat vs fiyat farkına değer mi?
Bir de Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım acaba nasıldır geç gönderir mi kargoyu.
Ayrıca modem ve PC arası çekeceğim bilmem gereken bir şey var mıdır kablo ucu uyumlu mudur?
Ayrıca modem ve PC arası çekeceğim bilmem gereken bir şey var mıdır kablo ucu uyumlu mudur?
peki sağolunBende kabeldirekt önerdim zaten ama CAT6 olanı CAT7 gereksiz. Ayrıca yurt dışından geliyor gümrük ücreti falan var pahalı. Değmez.
Uyumlu sorun olmaz.
son bi sorum var farkı nedirBende kabeldirekt önerdim zaten ama CAT6 olanı CAT7 gereksiz. Ayrıca yurt dışından geliyor gümrük ücreti falan var pahalı. Değmez.
Uyumlu sorun olmaz.
Peki sağ olun.
Son bir sorum var farkı nedir?
Eki Görüntüle 2342300Eki Görüntüle 2342303
İkisinde de UTP var mı?