kr7331 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 318 14 Aralık 2021 #1 Yeni odaya geçtim. CAT6 girişi var. İnternet kablosunu taktım, çalışmadı. Elektrikçi mi çağırmam gerekiyor yoksa ne yapacağım yeni girişler için?
Yeni odaya geçtim. CAT6 girişi var. İnternet kablosunu taktım, çalışmadı. Elektrikçi mi çağırmam gerekiyor yoksa ne yapacağım yeni girişler için?
teoman.t Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 643 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #2 kr7331 dedi: Yeni odaya geçtim. CAT6 girişi var. İnternet kablosunu taktım, çalışmadı. Elektrikçi mi çağırmam gerekiyor yoksa ne yapacağım yeni girişler için? Genişletmek için tıkla... Kablo baska girisde calisiyor mu kontrol ettin mi?
kr7331 dedi: Yeni odaya geçtim. CAT6 girişi var. İnternet kablosunu taktım, çalışmadı. Elektrikçi mi çağırmam gerekiyor yoksa ne yapacağım yeni girişler için? Genişletmek için tıkla... Kablo baska girisde calisiyor mu kontrol ettin mi?
kr7331 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 318 14 Aralık 2021 #3 teoman.t dedi: Kablo baska girisde calisiyor mu kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Evet baktımda girişin arkasındaki kablosunun ucu yok o yüzden mi çalışmıyor o kabloya zarar geldiyse düzeltilebilir mi?
teoman.t dedi: Kablo baska girisde calisiyor mu kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Evet baktımda girişin arkasındaki kablosunun ucu yok o yüzden mi çalışmıyor o kabloya zarar geldiyse düzeltilebilir mi?
Sailaner Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 14 Aralık 2021 #4 Girişi çalışmıyorsa bir elektrikçi veya bilgisayarcı çağırın, kablonun ucundan 2 3 cm kadar kesip yeni bir uç takabilir.
Girişi çalışmıyorsa bir elektrikçi veya bilgisayarcı çağırın, kablonun ucundan 2 3 cm kadar kesip yeni bir uç takabilir.
kr7331 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 318 14 Aralık 2021 #5 Sailaner dedi: Girişi çalışmıyorsa bir elektrikçi veya bilgisayarcı çağırın, kablonun ucundan 2 3 cm kadar kesip yeni bir uç takabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın halledeceğim teşekkürler.
Sailaner dedi: Girişi çalışmıyorsa bir elektrikçi veya bilgisayarcı çağırın, kablonun ucundan 2 3 cm kadar kesip yeni bir uç takabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın halledeceğim teşekkürler.