Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 7 Temmuz 2023 #1 Modemi odama taşımak için 15 mt CAT6 kablo aldım fakat nasıl bağlayacağımı bilemedim, telefon bağlantılı VDSL internet kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Modemi odama taşımak için 15 mt CAT6 kablo aldım fakat nasıl bağlayacağımı bilemedim, telefon bağlantılı VDSL internet kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.416 Çözümler 21 Yer İstanbul 7 Temmuz 2023 #2 Algoritmik dedi: Modemi odama taşımak için 15 mt CAT6 kablo aldım fakat nasıl bağlayacağımı bilemedim, telefon bağlantılı internet kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Uçlarında rj45 takılı mı?
Algoritmik dedi: Modemi odama taşımak için 15 mt CAT6 kablo aldım fakat nasıl bağlayacağımı bilemedim, telefon bağlantılı internet kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Uçlarında rj45 takılı mı?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 7 Temmuz 2023 #3 OnurOfc dedi: Uçlarında RJ45 takılı mı? Genişletmek için tıkla... Evet uçları takılı.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.416 Çözümler 21 Yer İstanbul 7 Temmuz 2023 #4 Algoritmik dedi: Evet uçları takılı. Genişletmek için tıkla... O zaman neyi anlamadığınızı anlamadım. Bir ucunu bilgisayarın ethernet girişine, bi ucunuda modemin Lan girişlerine takacaksınız.
Algoritmik dedi: Evet uçları takılı. Genişletmek için tıkla... O zaman neyi anlamadığınızı anlamadım. Bir ucunu bilgisayarın ethernet girişine, bi ucunuda modemin Lan girişlerine takacaksınız.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 7 Temmuz 2023 #5 OnurOfc dedi: O zaman neyi anlamadığınızı anlamadım. Bir ucunu bilgisayarın Ethernet girişine, bir ucunuda modemin Lan girişlerine takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu kadar mıydı cidden?
OnurOfc dedi: O zaman neyi anlamadığınızı anlamadım. Bir ucunu bilgisayarın Ethernet girişine, bir ucunuda modemin Lan girişlerine takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu kadar mıydı cidden?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.416 Çözümler 21 Yer İstanbul 7 Temmuz 2023 #6 Algoritmik dedi: Bu kadar mıydı cidden? Genişletmek için tıkla... Evet başka bir ayar yapmanıza gerek yok
Algoritmik dedi: Bu kadar mıydı cidden? Genişletmek için tıkla... Evet başka bir ayar yapmanıza gerek yok
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 7 Temmuz 2023 #7 OnurOfc dedi: Evet başka bir ayar yapmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı. Peki hocam modeme bağladığım kısımda fark eden bir şey var mı? Hangisine takmam gerektiğini soruyorum.
OnurOfc dedi: Evet başka bir ayar yapmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı. Peki hocam modeme bağladığım kısımda fark eden bir şey var mı? Hangisine takmam gerektiğini soruyorum.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #8 Algoritmik dedi: Şaşırtıcı. Peki hocam modeme bağladığım kısımda fark eden bir şey var mı? Hangisine takmam gerektiğini soruyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğinize takın farketmez.
Algoritmik dedi: Şaşırtıcı. Peki hocam modeme bağladığım kısımda fark eden bir şey var mı? Hangisine takmam gerektiğini soruyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğinize takın farketmez.