negan00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Türk Telekom evime geldi, porta sinyalin sağlam geldiğini ama porttan çıkan kablodan dolayı internetimin zaman zaman kesildiğini ve yeni kablo çektirmem gerektiğini söyledi. Konuştuğum elektrikçiler CAT6 kablo çekeceklerini söylediler, metresi 3 TL. Marka ve fiyat nasıldır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam marka çok farketmiyor. Ben 10 metreyi 20 TL'ye almıştım. Markası bilinmiyor ama hızda düşüş yok. Alacağınız malın markasını öğrenip araştırın derim.

Cat6 çekmen gerekiyor zaten şu an. Herhangi bir sorun olmaz arkadaş markasız kablo aldı 100 mbps paket ile sorunsuz kullanıyor.

Ben Slink markalı aldım ben de sorunsuz kullanıyorum ikisi de cat6. Kısacası herhangi birini alın önemi yok şu an.

Marka önemli.
Avrupa üretimi kablolar pahalı olurlar. Yerli üretim aşağı yukarı aynı kalitede ürünler satın alabilirsiniz.
İstersen kabloyu kendin elektrik piyasasından tedarik edebilirsin istersen de işi yaptıracağın elektrikçiden tedarik edebilirsin.
CAT 6 veya CAT 7 almanı öneririm. İnternet kablolarının geçeceği yer altı kısmında enerji kablosu geçiyorsa kablo içerisindeki sinyalleri bozuyordur ya da kablolar yer üstünden geliyorsa iklim koşullarından etkileniyordur bu sebepten ötürü CAT 6 ve CAT 7'nin yalıtımı çok iyi oluyor. İşini görür.

Hocam marka çok fark etmiyor. Ben 10 metreyi 20 TL'ye almıştım. Markası bilinmiyor ama hızda düşüş yok. Alacağınız malın markasını öğrenip araştırın derim.

CAT 6 marka değil mi?

Mevcut kablo 13 yıllık sonradan da babam kablonun ucuna başka kablo eklemiş falan kafasına göre ondan dolayı sıçışlara geldik sanırım.

UGREEN CAT7 kullanıyorum. Hayatımda daha önce bu kadar dayanıklı ve kalın bir ethernet kablosu kullanmamıştım. CAT 7 alın 2 metre bile olsa. Hiç yoktan paraziti engeller/azaltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…