CAT6 kablo önerisi

mcelik3

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar direkten eve 50 metre kablo çekeceğim bu yüzden yağmur güneş vs her şeye dayanıklı bir kablo arıyorum ama cok uçuk fiyatta olmasın fiyat/performans olsun sizce aşağdakilerden hangisini almalıyım?
1) Reçber SL400 U23 Cat6 Harici 23AWG UTP Kablo 506025 (1 metre) Data-Lan Kabloları
2) NcpLine 45 Metre Cat6 Cat 6 Internet Modem Pc Kablosu Dayanıklı Kalın Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
3) Cat6 Kablo Dış Mekan 23Awg 0.51Mm 50Mt Mavi Erk Yerli Fiyatları ve Özellikleri

Reçber kablo ben kullanıyorum CAT7 50 metre almıştım SL900 S/F23. Elektrikten, diğer kabloların manyetik alanlarından, parazitlerden etkilenmez. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Evimiz müstakil, dolayısı ile ankastere mahaledeki direğin üzerinde.

Şu an zaten öyle kullanıyorum, sadece kablo değiştireceğim.
Şimdi bende öyle şekilde kullanıyorum. Direğin üzerindeki ankastreden evimize geliyor. Direkle aram 10 20 metre var yok. Gelişmiş bir kabloya geçersem, gücü artar mı yani?

Arkadaşlar direkten eve 50 metre kablo çekeceğim bu yüzden yağmur güneş vs her şeye dayanıklı bir kablo arıyorum ama cok uçuk fiyatta olmasın fiyat/performans olsun sizce aşağdakilerden hangisini almalıyım?
1) Reçber SL400 U23 Cat6 Harici 23AWG UTP Kablo 506025 (1 metre) Data-Lan Kabloları
Merhaba. Reçber Dış Ortam Cat5e veya Cat6 kablolara bakabilirsiniz, attığınızı tavsiye ederim.

Alternatif olarak Reçber'in 506027 kodlu "SL400 SF/U23 PE CAT6" kabloya da yönelebilirsiniz, parazit'i daha çok engeller ama fiyatı da çok artıyor maalesef. Daha ucuza 506026 "SL400 F/U23 PE CAT6" da var, ikisinin arasında bir ürün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı