CAT6 kabloyla şerit LED bağlamak

IJ3urakPasaI

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. 3 metre şerit LED var elimde bu LED'leri CAT6 kablo ile bağlantı yapsam problem oluşur mu? Maksimum 1 metre CAT6 kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, CAT6 kablo bağlanmaz iki LED arasına. Normal kablo lehimlersiniz, kalınlığını ve kablonun türünü akıma ve voltaja göre seçersiniz. CAT6 olmaz o iş için. CAT6 kabloyu Ethernet, PoE ya da veri aktarımında kullanabilirsiniz. Şöyle kablolar tercih etseniz daha iyi olur;
Renk seçebilirsiniz. Esnek olsun istiyorsanız, çok damarlı kablo seçin.

Hocam, CAT6 kablo bağlanmaz iki LED arasına. Normal kablo lehimlersiniz, kalınlığını ve kablonun türünü akıma ve voltaja göre seçersiniz. CAT6 olmaz o iş için. CAT6 kabloyu Ethernet, PoE ya da veri aktarımında kullanabilirsiniz. Şöyle kablolar tercih etseniz daha iyi olur;
Renk seçebilirsiniz. Esnek olsun istiyorsanız, çok damarlı kablo seçin.
Tamam çok teşekkür ederim. Dediğiniz kabloyu kullanacağım. İyi akşamlar.

12V çekecektim ama amper miktarı kabloyu ısıtırmı diye düşündüm 0.50 çok damarlı kablo kullandım o yüzden. Teşekkür ederim herkese.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı