K kartal491 Hectopat Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 45 23 Mayıs 2016 #1 Merhabalar TNET ADSL kullanıyorum. İnternetim ara sıra gidip geliyor ve hız 3MB'e düştüğünde çok daha az performans veriyor. Kullandığım kablo Cat6 bunu kaliteli bir Cat7 kablo ile değişsem bir yararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2016
Merhabalar TNET ADSL kullanıyorum. İnternetim ara sıra gidip geliyor ve hız 3MB'e düştüğünde çok daha az performans veriyor. Kullandığım kablo Cat6 bunu kaliteli bir Cat7 kablo ile değişsem bir yararı olur mu?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2016 #2 CAT 5'in bile sınırlarını zorlayamıyorsun o internet ile. Boşa masraf yapma.
parya Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2016 #3 Cat7 ye hiç gerek yok telefon kutusundan gelen kablo eksiz ve sorunsuz kıvrımsız vs. Geliyorsa ttneti arayım arıza kaydı bırakın.
Cat7 ye hiç gerek yok telefon kutusundan gelen kablo eksiz ve sorunsuz kıvrımsız vs. Geliyorsa ttneti arayım arıza kaydı bırakın.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Mayıs 2016 #4 Eğer bir server kullanmıyorsan hiçbir yararı olmaz. Yapman gereken TTnet'i değiştirip altyapı sorunlarını gidermek.
Eğer bir server kullanmıyorsan hiçbir yararı olmaz. Yapman gereken TTnet'i değiştirip altyapı sorunlarını gidermek.