Catalina Android Studio'da emülatör çalışmıyor

Android Studio'yu macOS Catalina üzerinde kullanıyorum. İşlemcim AMD olduğu için SVM mode açık bile olsa macOS üzerinde sanallaştırma okunamıyor. Bu sorun çözülemezse Intel'e geçeceğim. O kadar ciddi yani.

Intel kullanıp da bu sorunu yaşayan var mı bu arada? Hackintosh'u öylesine kullanmak istemiyorum ben. Ciddi kullanmak istiyorum.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Intel kullanıyorum ve bu sorunu daha önce yaşamadım ama yine de Intel işlemciye geçiş yapacaksan bile yeni nesil işlemcilere geçiş yapmaya bak.
Senin sorunun AMD'nin sanallaştırma teknolojisinin macOS tarafından kabul edilmemesi. Daha önce AMD üzerinde bu sorunu yaşayan biri olmuştu sanırsam.

Yanıtınız için teşekkürler. Sorunumu tam manasıyla biliyordum, doğruymuş. Intel'e geçeceğim, hatta bilgisayarımı satıp laptop veya MacBook alacağım. Öneriniz nedir? Ben tam anlamıyla Big Sur uyumlu bir laptop için 8-9000₺'yi gözden çıkarmış pozisyondayım da. Diğer cevabınız için de şimdiden teşekkür ediyorum. İyi akşamlar dilerim.​

Bunun için farklı bir konu aç, hem diğer arkadaşlarda cevap vermiş olurlar hem de ben bir kaç MacBook ve Laptop modeli listelemiş olurum.
Apple developer sayfasında dedkiklerine göre Apple M1 çip ile Android Studio programının çalışmadığını belirtmişler.
Yine de farklı bir konu altında bu konuyu tekrar değerlendirelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…