ickts Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2015 #1 Yukarıda yazdığım gibi. A8-7600 işlemcim var ve R7 240 ekran kartım var ama Amd Catalyst'de Dual Graphics seçeneği yok. Ben Apu+Gpu birleşimini nasıl yapacağım? (Amd Catalyst'nin son sürümü yüklü ama beta sürümü yüklü değil.) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2015
Yukarıda yazdığım gibi. A8-7600 işlemcim var ve R7 240 ekran kartım var ama Amd Catalyst'de Dual Graphics seçeneği yok. Ben Apu+Gpu birleşimini nasıl yapacağım? (Amd Catalyst'nin son sürümü yüklü ama beta sürümü yüklü değil.)
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Şubat 2015 #2 Anakartınız Asus A88XM-A imiş. Sırasıyla: BIOS'u güncelleyin. BIOS'tan IGFX Multi-Monitor ayarını Enable konuma getirin. NB Configurations kısmındadır bu ayar. Monitör bağlantısını ekran kartı üzerine bağlayın. Güncel sürücüyü kurun: Download Drivers İşlemleri eksiksiz yaptıktan sonra Catalyst/Performans üzerinde Dual Graphics menüsünü görmeniz gerek. Halen daha göremiyorsanız belleklerinizi 2133 MHz bellekler ile değiştirmeniz gerekebilir.
Anakartınız Asus A88XM-A imiş. Sırasıyla: BIOS'u güncelleyin. BIOS'tan IGFX Multi-Monitor ayarını Enable konuma getirin. NB Configurations kısmındadır bu ayar. Monitör bağlantısını ekran kartı üzerine bağlayın. Güncel sürücüyü kurun: Download Drivers İşlemleri eksiksiz yaptıktan sonra Catalyst/Performans üzerinde Dual Graphics menüsünü görmeniz gerek. Halen daha göremiyorsanız belleklerinizi 2133 MHz bellekler ile değiştirmeniz gerekebilir.