Oyun Catherine Classic, 15 TL

469826

Hectopat
Makaleler
16
Atlus'un muhtemelen zam yapmayı unuttuğu bir oyun, en dandik oyunları bile 250 liradan başlarken Catherine Classic 60 TL, ve işin daha da güzel kısmı %75 indirimle 15 liraya düşmüş. İndirim bittikten sonra fiyatı muhtemelen 200-300'den aşağı yapmazlar. En ufak bir ilginiz varsa, merak ediyorsanız kaçırmayın çünkü muhtemelen bu fiyattan son görüşümüz.

Fotoğraflara bakınca malum işlik oyun sanabilirsiniz. Öyle bir oyun değil.
Atlus oyunları herkese gitmez bu arada. Oynamadan önce araştırın derim. Ucuz diye alıp iade etme şansınız yüksek.

Puzzle oyunu diye hatırlıyorum. Arkadaşım güzel demişti. Çizimleri Persona ile aynı. Kötü olduğunu sanmıyorum. Herkese hitap etmeyebilir.

Ben de 2-3 gün önce aldım, şimdi giriyorum. Bitirip bir inceleme tarzı bir şey yazmak istiyorum, çünkü oynamamış insanlar tam olarak ne tarz olduğunu çözemiyor anladığım kadarıyla, en azından ben ve buradaki bir kaç kişi daha.

İndirimlerde almayıp erteledim, steam zamlarından sonra da korkarak fiyatını kontrol ettiğim bir oyundu. Sanırım bu son şans. Alalım bakalım...

Gayet güzel indirim, bir fırsat verilebilir. Üç ekmek parasına bir oyun.

“Milk inside a bag of milk inside a bag of milk” oyununu saymazsam, hayatımda oynadığım en ilginç oyun bu galiba. Oyunun oynanış kısmı güzel olmasına rağmen aşırı zorluyor beni. Ama hikayesi falan güzel gibi duruyor, ilgimi çekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı