Çatıdaki karları temizleme

Daha fazla  
Bursa'da yaşıyorum. Çatıda yaklaşık 40 cm kar var. En üst katta oturuyorum buda beni çok etkiliyor. Nasıl temizleyebilirim bu karları?

Çatıda zamanla erir karlar uğraşma ayağın kayar düşersin uğraşmaya değmez.

Kendisi erir gider, Uğraşmaya değmez ayağınız kayıp düşebilirsiniz. Sizi nasıl etkiliyor?

En kısa zamanda eriyecektir. Ama illa da temizliyecegim derseniz de çatıya çıkmamak şartıyla 10 lt su şişlerinin içine sıcak su doldurun çatıya çıkış kapısından aşağıya doğru dökün eriyecektir. Aman çatıya çıkayım demeyin ayağınız filan kayar düşersiniz mazallah.

Tuzlu su veya deniz suyu.
Şunu da deneyebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sıcak su mantıklı ama kar temizlerken lütfen yayaları unutmayalım ülkemizde yolda yürürken çatıdaki karların aşağı düşmesi yüzünden yaralanan insanlarımız var dikkatli olalım.

Sıcak su mantıksız. Deneyle sabittir. Çatının deforme olma ihtimali ve harcayacağınız tüp veya elektrik cabası. Normal suda bol tuzu çözün sonra çatıda kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…