Çatlak kaynamış mıdır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Sol el bileğim çatlamıştı alçıya aldırmadım bugün 19.gün acı yok şişikte geçti kaynamış mıdır sizce spor yapabilir miyim? Dipnot: 2 gün önce ağır bench girdim bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol el bileğim çatlamıştı alçıya aldırmadım bugün 19.gün acı yok şişikte geçti kaynamış mıdır sizce spor yapabilir miyim? Dipnot: 2 gün önce ağır bench girdim bir şey olmadı.

Niye alçıya aldırmadın aldırmadıysan çatlak olduğunu nereden biliyorsun.

Doktora git, acı veya ağrı olmaması kaynamış olması anlamına gelmiyor

Doktora gitmeyip buraya soruyorsun çatlıyor alçıya aldırtmayıp 20 gün gene doktora gitmeyip bide ağırlık kaldırıyorsun sakat kalsan haketmişsin.

Niye alçıya aldırmadın aldırmadıysan çatlak olduğunu nereden biliyorsun.

Kral ailem götürmedi hastaneye arkadaşımla gittim kabul etmediler. Çatlakta bariz belliydi hareket kısıtlığı vardı çok fena şişik vardı ve ilk hafta çok ağrıdı acıdı.

Doktora gitmeyip buraya soruyorsun çatlıyor alçıya aldırtmayıp 20 gün gene doktora gitmeyip bir de ağırlık kaldırıyorsun sakat kalsan hak etmişsin.

Kral seninde ailen hastaneye götürmeyip oh olsun deyip takmasaydı böyle der miydin acaba

Ailenin sana öyle davranması hiç hoş değil. Öyle ailem olsa acile gittikten sonra sosyal hizmetleri arardım heralde

Kral ailem götürmedi hastaneye arkadaşımla gittim kabul etmediler. Çatlakta bariz belliydi hareket kısıtlığı vardı çok fena şişik vardı ve ilk hafta çok ağrıdı acıdı.

Ailene söylemen lazım reis ilkel çağda değiliz çatlak eli kendi kendine tedavi edemezsin 20 gün beklemekte sıkıntı ciddi sakatlığa yol açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…