scofieldyancar Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Kart ikiye ayrılmadı, sadece çatladı, ortadan oynuyor, çalışmasına engel olur mu? Daha öncesinde benzer durum yaşayan varsa cevaplarsa sevinirim.
Kart ikiye ayrılmadı, sadece çatladı, ortadan oynuyor, çalışmasına engel olur mu? Daha öncesinde benzer durum yaşayan varsa cevaplarsa sevinirim.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Içindeki teller kopmadıysa çalışıyor. Eğer koptuysa sıkı ve düz şekilde bantla vs tutturursanız çalışıyor. 1 ay bantlı şekilde kullanmıştım.
Içindeki teller kopmadıysa çalışıyor. Eğer koptuysa sıkı ve düz şekilde bantla vs tutturursanız çalışıyor. 1 ay bantlı şekilde kullanmıştım.
scofieldyancar Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 06 Fil Necati dedi: Içindeki teller kopmadıysa çalışıyor. Eğer koptuysa sıkı ve düz şekilde bantla vs tutturursanızda çalışıyor. 1 ay bantlı şekilde kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevap için.
06 Fil Necati dedi: Içindeki teller kopmadıysa çalışıyor. Eğer koptuysa sıkı ve düz şekilde bantla vs tutturursanızda çalışıyor. 1 ay bantlı şekilde kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevap için.