Caunter Strike 1.6 Valve reject validation hatası

Onuda dedik @Recep Baltaş. Arkadaşta açtı yine ben bağlanamadım ayrıca oda giremiyor. Server çıkıyor onda, bende de ama Valve hatası veriyor. Bağlantı kopuk diyor.

Lan olarak oynayamıyoruz zaten. Lan olarak sadece aynı modemle bağlandığım arkadaşla oynayabiliyoruz. Demek istediğim İnternet olarak bu hata veriyor.

İnternette bilgisayarı modeme çevirme gibi şeyler var onları denediniz mi?

Ya uğraşma gir arkadaşınla Sxe ile bi map te oynayın ben halen oynuyorum 1.6 yı Sxe sayesinde bir sorun çıkmadı. Onuda dene olmaz ise 1.6 oynanıcak diye bir kural yok 1.5 var onu oynayın...

Ya detaylı araştırırsanız bulamayacağınız bir şey yok. Ben bugüne kadar oyunlarda çok hata ile karşılaştım hepsini internet sayesinde çözdüm. Elbet sizin sorunu çözecek birşeyler vardır...

İnternettede güven olmuyo arkadaş. Ram takmadan, yazılımda ram yükseltmeyi anlatan mı istersin v.s v.s. Adamlar yapmış. Ram takmadan 2 gb olan ramini, 4 gb yapabiliyosun.

Onu geçtim Google Chromede Facebook şifresi kırmayı öğretenlerde var. Yaptığı şey sadece gizli gözüken şifreyi karanterleri gizlememesi. Diyoki ahandaaa bu bu kişinin şifresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…