A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, Epic Games üzerinden cave story+ oyununu kurdum fakat masaüstünde beyaz bir PNG olarak gözüküyor ve oyun dosyalarında bir simge bulamadım. Bu oyunun masaüstü için simgesi yok mu eğer yoksa nasıl kendim simge ekleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020
Arkadaşlar, Epic Games üzerinden cave story+ oyununu kurdum fakat masaüstünde beyaz bir PNG olarak gözüküyor ve oyun dosyalarında bir simge bulamadım. Bu oyunun masaüstü için simgesi yok mu eğer yoksa nasıl kendim simge ekleyebilirim?
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 6 Aralık 2020 #2 Özellikler-Kısayol-Simge Değiştir de masaüstündeki kısayolun üstüne. Artı 0 Eksi
KS KS A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #3 zaboomafoo dedi: Özellikler-Kısayol-Simge Değiştir de masaüstündeki kısayolun üstüne. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun kendi simgesi yok mu? Artı 0 Eksi
zaboomafoo dedi: Özellikler-Kısayol-Simge Değiştir de masaüstündeki kısayolun üstüne. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun kendi simgesi yok mu?