Çay ağacı yüz yıkama jeli ve tonici ne kadar sürede sivilceleri yok eder?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık 1 aydır farmasi çay ağacı yüz yıkama jeli ve tonici kullanıyorum. Ne kadar sürede ilerleme kaydederim? Bir aylık sürede iyi bir etki gösterdi. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkan akneleri mi yok etmek amacınız yoksa aknelerden kalan izleri mi? Ek olarak ucu ağrılı akneler mi mevcut yoksa siyah nokta şeklinde mi?

Sarı başlı akneleriniz iri ise kesinlikle kendiniz yıkayarak veya temizleyerek yok etmeye çalışmayınız. Kuruyan veya bir şekilde iltihabı akıtan temizleyici yüzünüzün geri kalanına da yayacaktır. Aynı şekilde temizleyiciler gözenekleri doldurduğu için iri sarıbaş akneler çıkmaya devam edecektir. Bu da ilerleyen zamanlarda kalıcı scarlara dönüşecektir. Güzellik & estetik merkezlerine uğrayın. Güzellik merkezinin bir doktor tarafından işletilmesi veya bir doktorun çalıştırılması önemli. Normal kurslar ile güzellik merkezi açan çalışanlar genelde düzgün bir temizleme yapamadan durumu daha da kötü hale getirebiliyor. Yaşınızı bilmiyorum. Ergenlik sivilceleri ise gene herhangi bir temizleyici kullanmadan doktora başvurun. Size büyük ihtimal kurutucu bir krem veya hap verecektir. Ergenlik sivilceleri harici ise kesinlikle güzellik merkezine gidin. 11 yaşımda iken başladı ve 23 yaşıma kadar devam eden bir süreçti akneler. İnanın tüm tavsiyeleri, temizleyicileri denedim. İlk zamanlar dediğiniz gibi etkisi mevcuttu ama sonradan gene devam eden ve her seferinde daha sancılı geçen süreçti. Tek çözüm güzellik ve estetik merkezleri oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı