Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.139 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #21 AlyTheAtSlayer dedi: Yeşil çay tadı benlik değil neyse BİM marka içmeye dewam. Genişletmek için tıkla... Berk çay<3
AlyTheAtSlayer dedi: Yeşil çay tadı benlik değil neyse BİM marka içmeye dewam. Genişletmek için tıkla... Berk çay<3
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 23 Nisan 2021 #22 Karali Çay .
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #23 samet266 dedi: Açıldığı türle alakalı değil. Konuyu açan kişi 'agalar'diyerek başlamış. Genelde böyle bir üslubu incide görüyordum ben "panpalar" "agalar" gibi. Genişletmek için tıkla... Ne bekliyorsun some et? ''Sayın hocalarım'' diye mi başlasın? @AlyTheAtSlayer Öncelikle burada küfür yasak brocum. Ayrıca ben önermedim o çayı. @Megaton hocam önerdi. Mesajını raporluyorum.
samet266 dedi: Açıldığı türle alakalı değil. Konuyu açan kişi 'agalar'diyerek başlamış. Genelde böyle bir üslubu incide görüyordum ben "panpalar" "agalar" gibi. Genişletmek için tıkla... Ne bekliyorsun some et? ''Sayın hocalarım'' diye mi başlasın? @AlyTheAtSlayer Öncelikle burada küfür yasak brocum. Ayrıca ben önermedim o çayı. @Megaton hocam önerdi. Mesajını raporluyorum.
M melyhky Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #24 Lipton Doğu Karadeniz'i denemeni öneririm. Yumuşak içim aromasızdır.