Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 29 Ekim 2020 #71 Jira dedi: Verdiğimiz emeklerin karşılığı diyelim o halde Genişletmek için tıkla... Nasılsınız Jira hazretleri? Bir yüzü göremedik gitti.
Jira dedi: Verdiğimiz emeklerin karşılığı diyelim o halde Genişletmek için tıkla... Nasılsınız Jira hazretleri? Bir yüzü göremedik gitti.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 29 Ekim 2020 #72 PossibleTurco dedi: Şekersiz çay içen var mı? Ben şekersiz içiyorum 3 yıldır ondan sordum . Genişletmek için tıkla... Şu an ben de şekersiz içiyorum. Tarçın hilesi yapıyorum ama hocam.
PossibleTurco dedi: Şekersiz çay içen var mı? Ben şekersiz içiyorum 3 yıldır ondan sordum . Genişletmek için tıkla... Şu an ben de şekersiz içiyorum. Tarçın hilesi yapıyorum ama hocam.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 29 Ekim 2020 #73 PossibleTurco dedi: Şekersiz çay içen var mı? Ben şekersiz içiyorum 3 yıldır ondan sordum . Genişletmek için tıkla... Yahu hocam ailede 4 sene önce şekeri kaldırdılar ama dönsem dönerim o derece. Çay mı beni içiyor ben mi çayı içiyorum belli değil.
PossibleTurco dedi: Şekersiz çay içen var mı? Ben şekersiz içiyorum 3 yıldır ondan sordum . Genişletmek için tıkla... Yahu hocam ailede 4 sene önce şekeri kaldırdılar ama dönsem dönerim o derece. Çay mı beni içiyor ben mi çayı içiyorum belli değil.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 29 Ekim 2020 #74 647624518 dedi: Şu an ben de şekersiz içiyorum. Tarçın hilesi yapıyorum ama hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sigara içiyordum eskiden. Sigarayı bırakınca otomatikman şekeri de bıraktım. Hatta çayı bıraktım. Kahve içiyorum artık. Çay ve sigara bir zamanlar ayrılmaz ikilimdi. Şimdi kahve ve su ayrılmaz ikilim.
647624518 dedi: Şu an ben de şekersiz içiyorum. Tarçın hilesi yapıyorum ama hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sigara içiyordum eskiden. Sigarayı bırakınca otomatikman şekeri de bıraktım. Hatta çayı bıraktım. Kahve içiyorum artık. Çay ve sigara bir zamanlar ayrılmaz ikilimdi. Şimdi kahve ve su ayrılmaz ikilim.
Gerome Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 640 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #75 Uzun zamandır midem sebebiyle çay ve kahve içemiyorum. Büyük eksiklik ya. İçince günüm mahvoluyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Ekim 2020 #76 PossibleTurco dedi: Şekersiz çay içen var mı? Ben şekersiz içiyorum 3 yıldır ondan sordum Genişletmek için tıkla... İçsem içerim ama tatlı düşkünlüğüm olmadığı ve tatlı/şekeri çok az tükettiğim için 2 şeker atıyorum. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Nasılsınız Jira hazretleri? Bir yüzü göremedik gitti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sen nasılsın?
PossibleTurco dedi: Şekersiz çay içen var mı? Ben şekersiz içiyorum 3 yıldır ondan sordum Genişletmek için tıkla... İçsem içerim ama tatlı düşkünlüğüm olmadığı ve tatlı/şekeri çok az tükettiğim için 2 şeker atıyorum. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Nasılsınız Jira hazretleri? Bir yüzü göremedik gitti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sen nasılsın?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 29 Ekim 2020 #77 Ali Pınar dedi: Yahu hocam ailede 4 sene önce şekeri kaldırdılar ama dönsem dönerim o derece. Çay mı beni içiyor ben mi çayı içiyorum belli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi alışıyorsun bir süre sonra. Şekersiz çay bana şekerli geliyor nedense. Ya da annem gizlice şeker atıyor. Kafamda deli sorular...
Ali Pınar dedi: Yahu hocam ailede 4 sene önce şekeri kaldırdılar ama dönsem dönerim o derece. Çay mı beni içiyor ben mi çayı içiyorum belli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi alışıyorsun bir süre sonra. Şekersiz çay bana şekerli geliyor nedense. Ya da annem gizlice şeker atıyor. Kafamda deli sorular...
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 29 Ekim 2020 #78 Jira dedi: Teşekkürler, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... İyiyim ben de, klasik ve saçma olacak ama yuvarlanıp gidiyoruz
Jira dedi: Teşekkürler, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... İyiyim ben de, klasik ve saçma olacak ama yuvarlanıp gidiyoruz
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 29 Ekim 2020 #79 Jira dedi: İçsem içerim ama tatlı düşkünlüğüm olmadığı ve tatlı/şekeri çok az tükettiğim için 2 şeker atıyorum. Teşekkürler, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Şekerin fazlası zarar hocam. 2 kafi bence. Ben de bırakmadan önce max 2 şeker atardım.
Jira dedi: İçsem içerim ama tatlı düşkünlüğüm olmadığı ve tatlı/şekeri çok az tükettiğim için 2 şeker atıyorum. Teşekkürler, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Şekerin fazlası zarar hocam. 2 kafi bence. Ben de bırakmadan önce max 2 şeker atardım.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 29 Ekim 2020 #80 Aranızdan biri bana müzik önerisi yapabilir misiniz? Rap ya da popüler kültürden olmasın.