5 527998 Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 560 Çözümler 4 17 Ağustos 2023 #1 Çayda balık tutmak istiyoruz. Bu durumda oltayla mı tutmak mantıklı yoksa çeşitli tuzaklar ile mi ve eğer olta ile tutmak gerekirse ne lazımdır?
Çayda balık tutmak istiyoruz. Bu durumda oltayla mı tutmak mantıklı yoksa çeşitli tuzaklar ile mi ve eğer olta ile tutmak gerekirse ne lazımdır?
batuwanye Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 215 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #2 Olta daha mantikli ama once bir yer bulmaniz lazim kenar koselerde cok oluyor benim bildigim, tavuk cigeri, tavuk göğsü is yapar diye dusunuyorum.
Olta daha mantikli ama once bir yer bulmaniz lazim kenar koselerde cok oluyor benim bildigim, tavuk cigeri, tavuk göğsü is yapar diye dusunuyorum.
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 527998 dedi: Çayda balık tutmak istiyoruz. Bu durumda oltayla mı tutmak mantıklı yoksa çeşitli tuzaklar ile mi ve eğer olta ile tutmak gerekirse ne lazımdır? Genişletmek için tıkla... bence balıkların giripte çıkamayacağı bir sistem kurarsanız olta ile avlanmaktan çok daha mantıklı ve verimli olur
527998 dedi: Çayda balık tutmak istiyoruz. Bu durumda oltayla mı tutmak mantıklı yoksa çeşitli tuzaklar ile mi ve eğer olta ile tutmak gerekirse ne lazımdır? Genişletmek için tıkla... bence balıkların giripte çıkamayacağı bir sistem kurarsanız olta ile avlanmaktan çok daha mantıklı ve verimli olur
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 17 Ağustos 2023 #4 Çay derin, müsait ve genişse tor (serpme) ile tutmak daha mantıklı olmaz mı?