Cayma süresi içerisinde iade için gönderilen ürünün servise gitmesi

Kutunun sağlam olduğunu belirterek satıcıya durumu açıklayın. Üzücü olmuş hocam.
Konuştum hocam gönderin dediler ama pek güvenemiyorum ben yine de şimdiden THH'ye başvurayım değil mi?

@tempZ

Konuştum hocam gönderin dediler ama pek güvenemiyorum ben yine de şimdiden THH'ye başvurayım değil mi?

@tempZ

Hocam bir de THH'ye başvurunca tebligatı adresime gönder diye bir seçenek işaretli geliyor, tebligat kağıt olarak yazılı bir şekilde adrese mi geliyor, 1-2 ay içinde bu adresten taşınma durumumuz var sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Adres sıkıntı olmaz hocam, olmadı taşındıktan sonra dilekçe verip güncellersiniz.

Adres sıkıntı olmaz hocam, olmadı taşındıktan sonra dilekçe verip güncellersiniz.

Hocam sizi de meşgul ediyoruz kusura bakmayın, kutusundan çıkan köpükler parçalanmıştı ve köpük parçaları yarısından çoğu yoktu.

Firma raporlarına eksik kutu içeriği ve ürünle alakalı arıza vardı diye girmişler, bu sorun olur mu?

Sonuçta benim düzgün kutuladım ve eksiksiz gönderdim bunlar (çektiğim fotoğraflardan anlaşılıyor) bu durumda kargoda hasar olsa bile sorumluluğumdan çıkması lazım değil mi?

Hocam işin içinden çıkamadım bir yardım edin .

Ayrıca kargoda hasar görse bile kargo süresince açılmadığı için tüm parçanın oraya gitmiş olması lazım, ama bana yarısından azı geri geldi.

Son düzenleme:
Hocam bence ilk fırsatta tüketici hakem heyetine gidip açıklayın, bu durum sizi de beni de aşmış.

Kargo işi tutanak yoksa çok sıkıntı, şuan sizin elinizde tutunacak tek dal "kutunun sağlam olması". Fotoğraflar çekerken bunu da çekip, başvurduğunuz her yerde belirtin.

Başka da bilemedim hocam, gelişmeler olursa haber edin her zaman yardımcı olmaya çalışırım.

Ayrıca kargoda hasar görse bile kargo süresince açılmadığı için tüm parçanın oraya gitmiş olması lazım, ama bana yarısından azı geri geldi.

Köpükler eksikse, servisin işgüzarlığıdır hocam.

Açarken video da çektim, fotoyu Videodan aldım kutu dıştan sağlamdı yoksa almazdım. Eki Görüntüle 2264432

Göndermeden önce ki çektiğim fotoğraflar duruyor.

Zaten içinde kutuyu kaplayan köpük oldukça kutuya birşey olmaz ki, muhtemelen köpük kırılmıştır/çatlamıştır, oradaki elemanlar da paramparça edip göndermişler yani en azından 5 de 1 ini o da birşey.

Bu arada tekrardan teşekkürler hocam, bir gelişme olursa bildiririm.

Son düzenleme:
Ben bir şey yapmadım ki hocam, takipteyim

Ben bir şey yapmadım ki hocam, takipteyim

Hocam merhabalar tekrardan,

Bu hafta sınavım vardı pek ilgilenemedim THH başvurum da yarıda kaldı, Bu sırada babam müşteri hizmetleriyle konuşmuş iade için servise gönderin iade alırız demişler de ben yine pek inanmadım.
Bu durumda bu THH başvurusunu hemen yapayım mı yoksa servis raporu çıktıktan sonra mı yapayım hangisi daha doğru olur?

Son düzenleme:
THH ye başvurabilirsiniz fakat servisten iade sonuçlanırsa hakem heyetine gidip dilekçe ile başvuruyu iptal ettirmeniz lazım.

Buna göre ister şimdiden başvurun ister bekleyin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…