Prepleri yapıyorsun sonra soygun yaptığında tüm prepler sıfırlanıyor. En baştan bir daha yapıyorsun. Eğer glitch ile yaparsan hiç bir prep sıfırlanmıyor. Daha yeni denedim hala çalışıyor. Zamanlamasını tutturman lazım. Tam ekran parlamadan önce interneti kesmen gerek.Peki bu heist için prepleri bir kere yapınca sonrasında final yapınca birdaha final yapabiliyormuyuz?
Ben o glitch için şöyle biliyorum, parayı veren adam 3. adımı attığında 4'ü atmadan interneti kesiyoruz. Ama fixlendi diye biliyorum.Prepleri yapıyorsun sonra soygun yaptığında tüm prepler sıfırlanıyor. En baştan bir daha yapıyorsun. Eğer glitch ile yaparsan hiç bir prep sıfırlanmıyor. Daha yeni denedim hala çalışıyor. Zamanlamasını tutturman lazım. Tam ekran parlamadan önce interneti kesmen gerek.
Evet hocam eskiden o şekilde yapıyorduk. Şimdi ayağı havadayken yapınca hem parayı vermiyor hem de görevler gidiyor. Görev sonunda sağ aşağıda bir uyarı yazısı çıkıyor. O çıktıktan mili saniye sonra ekran parlıyor zaten o çıktığı anda interneti kesersen hala oluyor. Hotkey programı ile internet kesme tuşu atarsan daha hızlı olmuş olur.Ben o glitch için şöyle biliyorum, parayı veren adam 3. adımı attığında 4'ü atmadan interneti kesiyoruz. Ama fixlendi diye biliyorum.
Hocam ben cluckin bell heist replay glitch yapıyorum. Paraya ihtiyacım olduğunda final oynayıp 500 k alıyorum. Ezberlediğim için 10-15 dk arası sürüyor.Evet hocam eskiden o şekilde yapıyorduk. Şimdi ayağı havadayken yapınca hem parayı vermiyor hem de görevler gidiyor. Görev sonunda sağ aşağıda bir uyarı yazısı çıkıyor. O çıktıktan mili saniye sonra ekran parlıyor zaten o çıktığı anda interneti kesersen hala oluyor. Hotkey programı ile internet kesme tuşu atarsan daha hızlı olmuş olur.
Prep'lerde o spirali almayı unutmuşsunuz, hani parmak izi klonlayıcısı falan toplamak için görev yaptığınız kısım var ya, o kısımda en altta yer alan malzemeyi tedarik etmeniz lazım görev yaparak.Hocam ben cluckin bell heist replay glitch yapıyorum. Paraya ihtiyacım olduğunda final oynayıp 500 k alıyorum. Ezberlediğim için 10-15 dk arası sürüyor.
Hocam ayrıca ben sessiz yapmak için gittiğimde ilk arkadaki cash ve cocaini alıyorum ama orada kapıyı bombayla patlatıyor normalde spiralle kesmesi gerekirken o yüzden bozuluyor olmuyor. Ne yapacağım?
Tamamdır teşekkürler. Farklı püf noktaları varmıdır?Prep'lerde o spirali almayı unutmuşsunuz, hani parmak izi klonlayıcısı falan toplamak için görev yaptığınız kısım var ya, o kısımda en altta yer alan malzemeyi tedarik etmeniz lazım görev yaparak.
O malzeme bende üzerinde bir kilit var öyle gözüküyor.Prep'lerde o spirali almayı unutmuşsunuz, hani parmak izi klonlayıcısı falan toplamak için görev yaptığınız kısım var ya, o kısımda en altta yer alan malzemeyi tedarik etmeniz lazım görev yaparak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.