CBOX 1080P Monitör alınır mı?

Yevgo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde iki adet 1366x768 çözünürlüğünde monitör var çift ekran olarak kullanmaktayım.
Fazla bütçe olmadığından Cbox markalı birkaç 1080p ucuz monitör gördüm. Cbox almayı tavsiye eder misiniz?

Peki Cbox 23hb165g ve Samsung C24RG5 arasından hangisini tavsiye edersiniz?

Peki Cbox 23hb165g ve Samsung C24RG5 arasından hangisini tavsiye edersiniz?
Hiçbirini tercih etmeyin, ikisi de çok kötü modeller. CRG5'te bol bol ghosting görürsünüz. Diğeri hepten kötü.

O bütçeye şunlara bakın.

Hocam önerdiğiniz monitörler 75hz ama, 2-3 sene sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmayayım 300hz çıktı ben hâlâ 75teyim diye

Hocam önerdiğiniz monitörler 75hz ama, 2-3 sene sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmayayım 300hz çıktı ben hâlâ 75teyim diye
Hocam ama sizin baktığınız monitörler cidden çok kötü. Ghosting rahatsız edecektir. Düzgün olarak ancak bunlar var o bütçeye, 144 Hz destekli düzgün bir monitör istiyorsan minimum şu üçüne bakman lazım. ASUS olanı pek şahane değil ama o bütçedeki LG UltraGear monitörden başka alternatifi olmadığından öneriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…