Cbox 2360F 165 Hz nasıl aktif ediliyor?

Zymnax

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Buradaki yorumlara göre Display Port kablosu ile 165 Hz'e çıktığını yazanlar olmuş fakat ben de Display Port ile kullanmama rağmen 165 Hz seçeneği yok.

Kullandığım Display Port kablosu da bu:

Ekran kartım 1660 Ti.

Özel çözünürlük ile 165 Hz yaptığımda da desteklenmeyen çözünürlük uyarısı alıyorum. Kullanıp da bilgisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence monitörü iade edebiliyorsanız edin. Cbox Turbox yan çar gibi bir şey.

Yerine bu monitörü alın. Ve muhtemelen yorumlar sahte olabilir hocam. Ve zaten monitör 144Hz yazıyor.

Buradaki yorumlara göre Display Port kablosu ile 165 Hz'e çıktığını yazanlar olmuş fakat ben de Display Port ile kullanmama rağmen 165 Hz seçeneği yok.

Kullandığım Display Port kablosu da bu:

Ekran kartım 1660 Ti.

Özel çözünürlük ile 165 Hz yaptığımda da desteklenmeyen çözünürlük uyarısı alıyorum. Kullanıp da bilgisi olan var mıdır?

Hocam bence denemenize pek gerek yok neredeyse hiç fark olmaz 144 ile 165 arasında (*bence*).

Ekran 144 Hz gözüküyor. 165 Hz bilgisini nereden aldınız?

Ekran 144 Hz gözüküyor. 165 Hz bilgisini nereden aldınız?
N11 ve GittiGidiyor gibi satış sitelerindeki yorumlarda yazıyor.

Hocam bence monitörü iade edebiliyorsanız edin. Cbox Turbox yan çar gibi bir şey.

Yerine bu monitörü alın. Ve muhtemelen yorumlar sahte olabilir hocam. Ve zaten monitör 144Hz yazıyor.
Alalı bayağı oldu, iade edemem ama gerçekten memnunum. 1080₺'ye almıştım, o fiyata çok iyi bence. Ghosting çok az ve renkler başarılı. Parlaklık ise yeterli. Şu anki fiyatına alınmaz ama aldığım fiyata hakkını veriyor kesinlikle.

Başlıkta yazdığı üzere ürün 144Hz. 165Hz seçeneği default olarak olmayacak yani menüde bu normal bir durum. Hız aşırtma ile 165'e çıkıyorlar sanırım.
Hız aşırtmadan kastınız özel çözünürlük oluşturmak sanırım. Ben yaptığım halde çıkmıyorsa demek ki bendeki monitör diğerlerinden farklı bir şekilde kısıtlanmış olabilir.

Sorun yapmaya gerek yok hocam. 144 Hz yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı