CBR 125 vs R125

Motor sırf Japon diye hızlı satılacağını düşünmeyin. Şu an insanlar 30-40km r25 almak yerine sıfır 450sr alıyor mesela ben de öyle yaptım.
125 cc ne alayim o zaman gp2 falanmi parcalari gelir yakinda ben alana kadar yada qj var

Ne alam reis

Japon'un her zaman piyasasi olur.

Öyle bir şey yok hocam, o dediğin Max 30k km veya 600CC 1000CC motorlar için geçerli. 2023 R25 sahibiyim, R25 Türkiye'de en çok piyasası olan motor olmasına rağmen son birkaç aydır R25'in bile piyasası düştü, çoğu kişinin elinde kalıyor. O yüzden eski Japon alıp riske girme, TVS Raider falan al ama eski Japon alma benden demesi.

Hocam anladığım kadarıyla ilk motorun ilk motor olarak CBR alırsan ne motoru kaldırabilirsin zaten supersports süremessinde. Tabii ki siz bilirsiniz tabii ama sonra çok uğraşırsınız.

Benelli sözde İtalyan malı yoksa Çin'de üretiliyor.

Hocam simdihe kadar cok motor surdum

Hep söyledim gene usanmasan söyliyim cbr125 ve r125 artık 10 yılı devirmiş motorlar milatları doldu parçası şunu bunu kalmadı olsa bile dünya para o motorları zamanında süren kitle apaçi kitle olduğu için hepsi hor kullanıldı mahvedildi temizini bakımlısını bulmak artık imkansız bir masraf çıkarsalar neredeyse motorun kendi parasına denk gelir. Satacağın zamanda spesifik olarak çok bir talep olmadığı için elinde kalır. O yüzden şu cbr125 r125 artık unutun onlar bitti artık onların ömrü tamamlandı zaten 125cc motor bu maksimum 3 ay sürersiniz sonra büyütmek istersiniz o yüzden gidin ikinci eli canlı parçası ucuz bir motor alın drift l tvs raider gibi

Qj srk 125 veya gp2 mi alim reis napam

Qj srk 125 veya GP2 mi alim reis napam.

Dostum supersports alacaksan 125'lik alma. 125'lik alacaksan supersports alma. Drift L ile aynı hızda gidersin sen üzülürsün.

Çin Çin diyorsunuzda kaza yapinca sanzimana kadar yok oluyor motor

YZF?

İnsanların tavsiyesini almaya gelip tavsiyelere yok o kötü bu kötü diyorsunuz gidin 50 60k Km'de R125 alın ileride ödeyecek olan sizsiniz.
İnsanların tavsiyesini dinlemeyeceksen niye açıyorsun konu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…