CBR125R alınır mı?

pexpoo6

Decapat
Selam, 2025 yılındayız. Motora ilk defa başlayacağım. CBR125R alınır mı? Eski ama temizini bulursam alınır mı?

Merhaba şans eseri foruma girdim ordan gördüm öncelikle senelerdir motor işi içerisindeyim bende de şuan pcx var benim sana önerim pcx dio gibi otomatik alman yönünde olur cbr dediğimiz motorların suan en yenisi bile 8-9 yıllık bana kalırsa almanı tavsiye etmem güncel bak her ne kadar honda da olsa belirli bir zaman sonra masraf yaratır

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk motor olarak alınmasını tavsiye etmem. Parça fiyatları cüzdanınızı yakar. Ayrıca başlangıç motoru muhtemelen uzun süre kullanılmayacak, birkaç ay binilip satılacak. Öğrenmek için parçası ucuz bir naked veya commuter bakabilirsiniz. Racing modeller hem grenaj masrafı çıkarır hem de sürüş pozisyonu itibarı ile yeni başlayanlara pek de uygun değildir. CB125F gibi bir motorla başlayabilirsiniz Honda şartsa. Değilse ilk birkaç ay için ikinci elden ucuza scooter-cup motor alıp acemiliğinizi onunla atmanız olur. Daha sonra 125-200-250 düşünebilirsiniz.

Selam, 2025 yılındayız. Motora ilk defa başlayacağım. CBR125R alınır mı? Eski ama temizini bulursam alınır mı?

CBR hastalığı bir başka şahsen ben 2009 modelini ayrı 2011 modelini ayrı seviyorum üstelik Repsol bayağı hoşuma gidiyor fiyat olarak uygunsa motor temiz kullanıldıysa km her ne kadar Honda da 100 bin km ye kadar sorunsuz gidebildiği iddiaları olsa da yaşına göre düşük km bir CBR seni mutlu edebilir ama bu motorlar gerçekten yaşı büyük olduğu için ekspere sokmadan alman risk olur ayrıca temizini bulmak istiyorsan 100k₺ gibi bir fiyatı aklından çıkarman gerekiyor güncel olarak da o fiyatlara sıfır veya 2. el de daha yeni bir model motosiklet bulabilirsin yani tercih sana kalmış burada benim fikrim ise anlattıklarım gibi.

Temiz bulursanız alınır diye düşünüyorum, satacağınız zamanda değer kaybı yaşamaz. Hani masraf çıkarır diyorlar fakat çevremden de kendi deneyimlerimden de görüyorum çinli motorlar çok daha fazla masraf çıkarabiliyor, tamamen şans işi gibi bir şey. Rektefiye edilmemiş ve düşük km CBR bulursanız alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…