T TnhnLpp Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2019 #11 MayCrasH dedi: Motorsiklet zaten küçük CC yani tek kişilik Yamaha mühendisleri bunu bildiği için artçı minderini pamuk görünümlü tahta yapmışlar kimi artçı aldı isem ben daha binmem diyor Genişletmek için tıkla... Hiç artçılı kullanamıcam da diyemiyorum çok fena derecede üzer mi?
MayCrasH dedi: Motorsiklet zaten küçük CC yani tek kişilik Yamaha mühendisleri bunu bildiği için artçı minderini pamuk görünümlü tahta yapmışlar kimi artçı aldı isem ben daha binmem diyor Genişletmek için tıkla... Hiç artçılı kullanamıcam da diyemiyorum çok fena derecede üzer mi?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2019 #12 TnhnLpp dedi: Hiç artçılı kullanamıcam da diyemiyorum çok fena derecede üzer mi? Genişletmek için tıkla... Sizi üzmez arkada ki oturan kişiyi 10Km ve üstü üzer
TnhnLpp dedi: Hiç artçılı kullanamıcam da diyemiyorum çok fena derecede üzer mi? Genişletmek için tıkla... Sizi üzmez arkada ki oturan kişiyi 10Km ve üstü üzer