S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 5 Mayıs 2019 #1 Deneme sürümündeyim. Çalışma yerini değiştirdim olmadı. RAM verdim olmadı. Boş alanım var.
slim_shady Megapat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 8 Mayıs 2019 #3 slim_shady dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bildirim gelmemiş cevap yazamadım birazdan denerim. Maalesef işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
slim_shady dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bildirim gelmemiş cevap yazamadım birazdan denerim. Maalesef işe yaramadı.
slim_shady Megapat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2019 #4 Silinen üye dedi: Kusura bakmayın bildirim gelmemiş cevap yazamadım birazdan denerim. Maalesef işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yarar mı bilmem ama bir deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kusura bakmayın bildirim gelmemiş cevap yazamadım birazdan denerim. Maalesef işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yarar mı bilmem ama bir deneyebilirsiniz.