Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Eylül 2015 #1 Microsoft Edge çerez yönetimi geliştirildi Daha hızlı başlangıç için dahili mimari iyileştirildi Chrome uzantı önbelleğie ve çerez temizleme özelliği ekelndi Firefox oturum temizleme özelliği geliştirildi Firefox HSTS (HTTP Strict Transport Security) çerez temizleme özelliği eklendi Akıllı Çerez Tarama özelliği iyileştirildi Pencere yeniden boyutlandırma ve DPI desteği iyileştirildi Korsika tercümesi eklendi Ufak arabirim iyileştirmeleri Ufak hata düzeltmeleri Download: CCleaner - Download
Microsoft Edge çerez yönetimi geliştirildi Daha hızlı başlangıç için dahili mimari iyileştirildi Chrome uzantı önbelleğie ve çerez temizleme özelliği ekelndi Firefox oturum temizleme özelliği geliştirildi Firefox HSTS (HTTP Strict Transport Security) çerez temizleme özelliği eklendi Akıllı Çerez Tarama özelliği iyileştirildi Pencere yeniden boyutlandırma ve DPI desteği iyileştirildi Korsika tercümesi eklendi Ufak arabirim iyileştirmeleri Ufak hata düzeltmeleri Download: CCleaner - Download
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2015 #2 Baidu Cleaner vs CCleaner?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Eylül 2015 #3 Baidu Cleaner denemedim. Çin malı mı Amerikan malı mı dersen sana Amerikan malı derim ama Güncelleme: İngiliz imiş arkadaşlar
Baidu Cleaner denemedim. Çin malı mı Amerikan malı mı dersen sana Amerikan malı derim ama Güncelleme: İngiliz imiş arkadaşlar
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 26 Eylül 2015 #4 Silinen üye dedi: Baidu Cleaner vs CCleaner? Genişletmek için tıkla... Bence CCleaner.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #5 Recep Baltaş dedi: Baidu Cleaner denemedim. Çin malı mı Amerikan malı mı dersen sana Amerikan malı derim ama Genişletmek için tıkla... Amerika'ya kaçırdığı bilgiler dolayısı ile mi?
Recep Baltaş dedi: Baidu Cleaner denemedim. Çin malı mı Amerikan malı mı dersen sana Amerikan malı derim ama Genişletmek için tıkla... Amerika'ya kaçırdığı bilgiler dolayısı ile mi?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2015 #6 Bir bak derim daha başarılı. Barış Günay dedi: Amerika'ya kaçırdığı bilgiler dolayısı ile mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hangi program yapmıyor ki? Kullandığın işletim sistemi mi?
Bir bak derim daha başarılı. Barış Günay dedi: Amerika'ya kaçırdığı bilgiler dolayısı ile mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hangi program yapmıyor ki? Kullandığın işletim sistemi mi?
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #7 Hepsi yapıyor ama Çinlilere güven olacağını sanmam. Kendi ülkesinde kullananların bilgisini alıp, Amerika'ya satmak nasıl bir şeref, mantık anlamak imkansız.
Hepsi yapıyor ama Çinlilere güven olacağını sanmam. Kendi ülkesinde kullananların bilgisini alıp, Amerika'ya satmak nasıl bir şeref, mantık anlamak imkansız.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2015 #8 Yazılım Amerikan zaten bildiğim kadarıyla. Güncelleme: İngiliz yazılımı.