Arkadaşlar ben CCleaner Professional sürümünü ücretsiz denemek istedim çünkü performans güncellemeler için falan bayağı yardımcı olduğunu duymuştum ve eğer ki doğru ise deneyeyim ve doğruysa her ay ödeyerek bu sürümden ilerlerim diye düşünmüştüm. Sadece 2 gün denedim geri kalan 28 günde deneyemedim bir türlü zaman bulamamıştım ve kullanırken şunu fark ettim. Çoğu şeyi zaten Windows Update yapıyor öbür driverları da kendi elimle ben yüklüyordum ve bu uygulamaya gerek olmadığını anladım. Aboneliği iptal etmek istedim ve bana iptal için bir numarayı soruyordu. O numarada e postada olurmuş ben emin olduğum 3'e postayı kontrol ettim hiçbirinde yok. E benim bilgisayarımda da başka e-posta zaten kayıtlı değildi. Neyse ben de bari destek ekibine ya da direkt e-posta ile ulaşayım dedim yok olmadı. Her şeyde bir oto mesaj geliyor dalga geçer gibi sorunla ilgilenmeyip biz e-posta kontrolü yapmıyoruz şu adrese gidin diyordu. Ben de girdim adrese bana abonelik e postasını soruyor yani benim onlara e-posta ve destek yoluyla sorduğum şeyi bana geri sormuşlar. Bana yardımcı olabilir misiniz diye sorayım dedim yönetici biri veya herhangi biri.