CCleaner Android Public Beta

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Bilgisayarın vazgeçilmez programlarından CCleaner'in Android sürümünün ilk betası ortaya çıktı. Program sade bir arayüze sahip. Henüz benzeri programlardan farklı bir özellik sunmasa da geliştirildikçe daha iyi özelliklere sahip olabilir. Denemek isteyenler öncelikle aşağıdaki linkten CCleaner Beta grubuna katılabilir ve daha sonra da Become A Tester linkine tıklayarak programı telefonlarına indirebilirler.

CCleaner for Android Beta - Topluluk - Google+

Clean Master kullanıyorum. Memnunum çok kullanışlı bir program.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clean Master sistemi bozuyor, tavsiye etmem. Ayrıca bellek temizleyici programları sakın kullanmayın. Cihazı daha çok yorup, bozulmasına sebep oluyor. Ayrıca o batarya koruyucularında bilgi çalmaktan başka bir halt ettiği yok. Bilginiz olsun.

Aslında bu konuyla ilgili birçok programı denedim. Bellek temizleyici programlar herhangi bir işe yaramıyor. En iyi çözüm telefonu root edip Greenify'ı kullanmak. Şu an için en geçerli ve etkili çözüm bu. Batarya koruyucu programları kullanmayı ben de doğru bulmuyorum. CleanMaster da var telefonumda ama önbellek veya eski .apk dosyalarını temizlemek için kullanıyorum.

Bende önbellek için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…