Herhangi bir kart bilgisi, ödeme bilgisi girmediyseniz iptal etmenize gerek yok. Sürücü güncellemeleri için ilgili konuya başlık açarsanız yardımcı olacak kişiler var. Bu tarz programlar ile sürücü güncellemenizi önermem zira windows güncellemeleri bu programların bulduklarını yüklüyor zaten.Wi-Fi alıcı driverını güncellemek için CCleaner deneme sürümü başlattım, ödemesini nasıl iptal ederim?
Herhangi bir kart bilgisi, ödeme bilgisi girmediyseniz iptal etmenize gerek yok. Sürücü güncellemeleri için ilgili konuya başlık açarsanız yardımcı olacak kişiler var. Bu tarz programlar ile sürücü güncellemenizi önermem zira Windows güncellemeleri bu programların bulduklarını yüklüyor zaten.
Hemen cevap gelmiyor, konuyu öne çıkarmayı deneyin günde 3 hakkınız var sanırım.Kart bilgisi girmiştim ve konu açmama rağmen cevap gelmedi o yüzden CCleaner'dan güncellemeyi denedim.
İptal ettim hocam.Hemen cevap gelmiyor, konuyu öne çıkarmayı deneyin günde 3 hakkınız var sanırım.
Arkadaşın dediği gibi siteye üye girişi yaparak abonelik kısmı var mı bir bakın derim.
Hayırlı olsunİptal ettim hocam.
İptal ettim hocam.
İptal ettim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.