CCleaner deneme sürümü nasıl iptal edilir?

equo124

Decapat
Daha fazla  
Wi-Fi alıcı driverını güncellemek için CCleaner deneme sürümü başlattım, ödemesini nasıl iptal ederim?

Wi-Fi alıcı driverını güncellemek için CCleaner deneme sürümü başlattım, ödemesini nasıl iptal ederim?
Herhangi bir kart bilgisi, ödeme bilgisi girmediyseniz iptal etmenize gerek yok. Sürücü güncellemeleri için ilgili konuya başlık açarsanız yardımcı olacak kişiler var. Bu tarz programlar ile sürücü güncellemenizi önermem zira windows güncellemeleri bu programların bulduklarını yüklüyor zaten.

Kart bilgisi girmiştim ve konu açmama rağmen cevap gelmedi o yüzden CCleaner'dan güncellemeyi denedim.

Kart bilgisi girmiştim ve konu açmama rağmen cevap gelmedi o yüzden CCleaner'dan güncellemeyi denedim.
Hemen cevap gelmiyor, konuyu öne çıkarmayı deneyin günde 3 hakkınız var sanırım.
Arkadaşın dediği gibi siteye üye girişi yaparak abonelik kısmı var mı bir bakın derim.

Hemen cevap gelmiyor, konuyu öne çıkarmayı deneyin günde 3 hakkınız var sanırım.
Arkadaşın dediği gibi siteye üye girişi yaparak abonelik kısmı var mı bir bakın derim.
İptal ettim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…