CCleaner Free yeterli mi? Pro versiyon gerekli mi?

CCleaner tehtid boyutunda zararlı bir firmaya ait bir uygulama artık ve yarardan çok zararı var.

Normalde Windows'un kendi temizlik uygulaması fazlasıyla yeterli. Ancak illa 3. parti bir yazılım kullanmak isterseniz Bleachbit tavsiye ederim.
 
Kendisinin veri sattığına dair iddialar var. Geçmişte de hacklendi. Ben kullanmıyorum basitçe C diskine girerek gereksiz dosyaları el ile temizliyorum.
El ile silmene gerek yok 26kb boyutunda ki PureRa programını da mı duymadın? 5 saniyede otomatik olarak temp dosyası prefect dosyası çöp kutusu kısayol kalıntıları appdata kalıntılarını ve tarayıcı kalıntılarını temizliyor ve sistemi rahatlatıyor. Ayrıca 0 virüs var ne sistemi yoran bir hizmeti var nede bir şey. Tek bir program çalıştır taramayı başlat oto sil kapat. 1 senedir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı