CCleaner güvenilir mi?

Acaba o kayıt defterindeki kalıntıları silmesi güvenilir mi?

Yıllar önce silmişti hiçbir zararını görmedim hatta işime yaramıştı neyi silip silmeyeceğini de ayarlayabiliyorsunuz ben Windows dosyaları, ses ile ilgili dosyaların tikini kaldırmıştım.

Yıllar önce silmişti hiçbir zararını görmedim hatta işime yaramıştı neyi silip silmeyeceğini de ayarlayabiliyorsunuz ben Windows dosyaları, ses ile ilgili dosyaların tikini kaldırmıştım.

Ya işte bilmiyorum sisteme yeni format attım ondan önce kullanıyordum ama şimdi kafamda soru işaretleri oluştu.

Gezginlerin, CCleaner'ın son versiyonun taramasına göre herhangi bir sorun yok.

İsterseniz virüs Total gibi sitelerden sizde taratım yapabilirsiniz.

Gezginlerin, CCleaner'ın son versiyonun taramasına göre herhangi bir sorun yok.

İsterseniz virüs Total gibi sitelerden sizde taratım yapabilirsiniz.

Bizim gördüğümüz şekilde bir sorun yoktur ama ya alttan sistem dosyalarına zarar veriyorsa.

Bu tarz uygulamaların hepsi benim gözümde beş para etmez. En kolay şekilde açıklayayım, sistemde yer açmak için 1 MB bile olmayan minidump dosyasını silip yer açtım diyor ve sonra da mavi ekran alan kişi sorununu çözüme kavuşturamıyor. Yani bu tarz yazılımlar yerine sisteminize siz iyi bakın daha iyi ve daha güvenli olacaktır.

Bizim gördüğümüz şekilde bir sorun yoktur ama ya alttan sistem dosyalarına zarar veriyorsa.

Bunu yapacak program 1 tane bilemedin 2 tane antivirüsten geçer 18 tane değil paranoyaklaşmaya ve komplo teorileri uydurmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…