Windows'un kendi aracını kullanıyorum, sadece arkadaşın önerdiği uygulamayı merak ettim.Wise Care kullan, Ccleaner'dan daha güvenlidir.
Windows'un kendi aracını kullanıyorum, sadece arkadaşın önerdiği uygulamayı merak ettim.Wise Care kullan, Ccleaner'dan daha güvenlidir.
Arkadaşların bahsettiği tüm programlar kerish'in yanında solda 0 kalır. Yıllardır kerish harici kullanmıyorum pro versiyonuna sahibim lisans bitiminde tekrardan bana lisans aldırabilen tek program.Kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan nasıl bir yazılım ve güvenilir mi?
Peki bu Kerish nasıl bir yazılım dostum? İçinde neler barındırıyor ve lisans ile normal sürümün farkı nedir?Arkadaşların bahsettiği tüm programlar kerish'in yanında solda 0 kalır. Yıllardır kerish harici kullanmıyorum pro versiyonuna sahibim lisans bitiminde tekrardan bana lisans aldırabilen tek program.
Youtube girip bakabilirsinPeki bu Kerish nasıl bir yazılım dostum? İçinde neler barındırıyor ve lisans ile normal sürümün farkı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.