S SMgun Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Arkadaş CCleaner'da bir uygulamaya yanlışlıkla sil dedim ve uygulama yok oldu, uygulamayı nasıl geri getirebilirim? Hiçbir şekilde gözükmüyor. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Arkadaş CCleaner'da bir uygulamaya yanlışlıkla sil dedim ve uygulama yok oldu, uygulamayı nasıl geri getirebilirim? Hiçbir şekilde gözükmüyor. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 1 Nisan 2023 #2 Arama çubuğundan aradığınızda çıkıyor mu? Çıkmıyor ise denetim masasında program kaldır bölümünden bakın. Ordada gözükmüyorsa kaldırmıştır bilgisayardan. Artı 0 Eksi
Arama çubuğundan aradığınızda çıkıyor mu? Çıkmıyor ise denetim masasında program kaldır bölümünden bakın. Ordada gözükmüyorsa kaldırmıştır bilgisayardan.
KS KS S SMgun Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 Maddoxkkm dedi: Arama çubuğundan aradığınızda çıkıyor mu? Çıkmıyor ise denetim masasında program kaldır bölümünden bakın. Ordada gözükmüyorsa kaldırmıştır bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğunda gözüküyor fakat denetim masasında yok, kaldırmak istiyorum uygulamayı faakt hiç bir yerde yok kaldır seçeneği bir şey yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Maddoxkkm dedi: Arama çubuğundan aradığınızda çıkıyor mu? Çıkmıyor ise denetim masasında program kaldır bölümünden bakın. Ordada gözükmüyorsa kaldırmıştır bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğunda gözüküyor fakat denetim masasında yok, kaldırmak istiyorum uygulamayı faakt hiç bir yerde yok kaldır seçeneği bir şey yapamıyorum.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 1 Nisan 2023 #4 SMgun dedi: Arama çubuğunda gözüküyor fakat denetim masasında yok, kaldırmak istiyorum uygulamayı faakt hiç bir yerde yok kaldır seçeneği bir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğunda gözüken uygulamanın kısayolu olabilir mi? Artı 0 Eksi
SMgun dedi: Arama çubuğunda gözüküyor fakat denetim masasında yok, kaldırmak istiyorum uygulamayı faakt hiç bir yerde yok kaldır seçeneği bir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğunda gözüken uygulamanın kısayolu olabilir mi?