CCleaner işe yarıyor mu?

CCleaner güvenilir mi? İşe yarar mı?

Onun yerine Ayarlar > Sistem > Depolama kısmından gereksiz dosyaları silin

Windows + R ile çalıştırı açın ve Temp Prefetch %temp% yüzde gibi klasörlerin içinde gereksiz dosyaları silin.

Kaldıracağınız bir uygulamanın da gereksiz dosyalarını silmek için Revo Uninstaller ile kalmanızı öneririm.

Dism++ uygulaması ile son derece yavaş çalışan hdd'li Windows 10'u bayağı hızlandırdım, CCleaner temizlik için iyi ama ne beklediğinize bağlı olarak işe yarayıp yaramadığı değişir, zırt pırt haftalık günlük temizlik yapmak gereksiz, lazım olduğunda şu uygulamalar çok işinize yarar.

Ade cleaner
Regue killer
Hitman pro
Malware bit
Dism++

Çöp kutusunu boşaltmaktan dahi aciz insanlar için işe yarar ama CCleaner'ya da Driver Booster gibi uygulamalar genellikle çok sıkıntı çıkartan uygulamalar. O yüzden kullanılmasını önermem.
Otomatik temp silmek için bir .bat dosyası oluşturabiliyor muyuz?

Bir zamanlar kullanıyordum. Windows 7'de bir bug oluyordu, bazen programı silsen de dosyaları kalıcı olarak kalıyordu ve silinmiyordu. CCleaner onu hallediyordu.

Dism++ uygulaması ile son derece yavaş çalışan hdd'li Windows 10'u bayağı hızlandırdım, CCleaner temizlik için iyi ama ne beklediğinize bağlı olarak işe yarayıp yaramadığı değişir, zırt pırt haftalık günlük temizlik yapmak gereksiz, lazım olduğunda şu uygulamalar çok işinize yarar.

Ade cleaner
Regue killer
Hitman pro
Malware bit
Dism++
Dism++ ilgimi çekti. Oyunlarda FPS’im yüksek ama sık sık drop yaşıyorum. Bu sorunu çözebilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı