CCleaner işletim sistemine zarar verir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Rainbow'da garip bir sorunum vardı ve antivürüsü kapatınca bu sorunum çözüldü. Ama öncesinde Steam'i sorunu çözmek için yönetici olarak başlattığımda drop sorunu başlatmıştı. Şimdi antivürüsden kaynaklandığını öğrendim ve yönetici olarak çalıştırmayı bıraktım ama yine drop giriyor. Bende bunun üzerine sıfırlamayı düşündüm ama sıfırlamadan önce belki temizlikle çözebileceğımı sandım. Sonra temp dosyalarını ve prefetch dosyalarını temizleyip disk temizleme yaptım. Ama sorun çözülmedi. PC yi servise vermeden önce sıfırlayacağım ama üşeniyorum. Sizce CCleaner bunu çözebilir mi? Yoksa bunun için Windows'un hizmetlerinin yeterli mi olması gerekiyor.
Ve CCleaner Windows'a zarar verir mi?
Kayıt defteri temizliği gibi riskli gördüklerimi yapmayacağım.
Şimdiden teşekkürler.

Servis sıfırlar zaten bilgisayarı.
Yani temiz kurulum ile sıfırlamanın arasında sadece zaman ve bazı ufak hata farkları var ama performansı hali hazırda düşük bir windowsu sıfırlamak demek windows = windows demek oluyor bu yüzden temiz kurulum önerilmiş.

Sıfırlama yapabilirsin ben bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…