CCleaner iyi bir program mı?

@Murat5038 bakabilir misiniz? Onun dışında 1-2 saat önce yükledim aslında asıl amacım IObit Uninstaller almaktı da onu da indirdim. Ve ek olarak Kaspersky'da yazılım temizliği yaptığımda size sahte bilgiler verebilir diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Advanced System Care'ı önceden halledelim. IOBİT yazılımı ve tek kelimeyle rezalet ve zararlı. Sistemin her noktasını bozmaktan başka bir işe yaramaz ve IOBIT'ın tüm yazılımları böyledir.

Ccleaner eskiden iyidi ama Avast Piriform'u (Ccleaner'in geliştiren şirket.) satın almasından sonra berbat güncellemeler ile mahvettiler. Kayıt defterini bozuyor ve yararı açıkcası yok. Temizlik için yine de kullanabilirsiniz.
Bir ara adı kötüye çıktı sanıyorum. Avast satın almış diye duydum doğru mu?
Evet. Adı kötüye çıkmış bir uygulama.

Kullanılabilir bir uygulama kısacası

Şimdi ben CCleaner indirsem hangi özelliklerini kullanmalıyım?

Eskiden olsa CCleaner'i önerirdim fakat artık önermiyorum çünkü CCleaner bir Avast ürünüdür ve Avast bilgilerinizi satmakla ünlü olan bir şirkettir. Advanced systemCare uygulamasına gelirsek; size para verse bile kullanmayın/kullandırtmayın.

Yerine Wise Care 365 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…