CCleaner kullanılır mı?

Synth3x

Kilopat
Daha fazla  
Kimisi kullanıyorum sorun yok diyor, kimisi ise gerekli şeyleri siliyor diyor (.dll dosyaları vb.) Yer açmak için kullanılır mı yoksa bazı gerekli şeyleri gerçekten siliyor mu ? CCleaner yerine hangi programı önerirsiniz ?

Hangi platformda kullanacaksınız ? Masaüstü bilgisayarlarda gayet güvenilir ve çoğu kişinin kullandığı bir programdır.

Hangi platformda kullanacaksınız ? Masaüstü bilgisayarlarda gayet güvenilir ve çoğu kişinin kullandığı bir programdır.
Masaüstü kullanıyorum. Yüklü fakat bazı eleştirilerden dolayı kullanmıyordum. Arada bildirim çıkıyor 2GB boş yer açmak için tıklayınız vb. diye.

Herhangi bir ayar yapmak gerekli mi yoksa olduğu gibi kullanmak sorun yaratır mı ?

Masaüstü kullanıyorum. Yüklü fakat bazı eleştirilerden dolayı kullanmıyordum. Arada bildirim çıkıyor 2GB boş yer açmak için tıklayınız vb. diye.
Sadece uygulama kaldırmak için kullanman senin için en iyisi olur ama olmazsa olmaz da değil mesela benim için sadece uygulama kaldırma işlemlerini kolaylaştırmak için kullanacağım bir program CCleaner.
Herhangi bir ayar yapmak gerekli mi yoksa olduğu gibi kullanmak sorun yaratır mı ?
Olduğu gibi kullan ama sadece bir uygulama kaldırmak istediğinde kullan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…