Ccleaner sürücü temizleyici

Ismail Dilaver

Hectopat
Öncelikle şunu söyleyeyim; 60 gb* 2 msata ssd yi raid 0 modunda kullanıyorum. Fakat daha hiçbir şey yüklemeden alan 35 gb a düştü. Ben de ccleaner indirdim ve temizledim. Sürücü temizleyici seçeneğini gördüm direk balıklama atladım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Harddiskime bir zararı var mı bunun ? Ya da ne gibi eksi ya da artıları var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla galiba ömründe ömür götürdüm daha pc'yi alalı 15 gün olmadı :D Fakat benim sorunum şu dediğim gibi 60*2 msata ssd var, fakat hemen doldu daha bir şey yüklemeden bu nedir böyle! :D C: sürücüsünde tüm klasörleri (gizliler dahil) seçtim özelliklerine baktım 26 gb ediyor dosyaların toplamı.

Eee benim 120 gb harddiskim'in 110 gb kadarını kullanabiliyor olsam, en az 75 gb boş alanım olmalı. Fakat C: sürücüsünde 35 gb anca boş yer var ? Sorun nedir bir yardımcı olursanız sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı