T Technogamer Ziyaretçi 26 Ocak 2014 #1 Şuan CCleaner ve Auslogics Disk Defrag kullanıyorum. Bir de Norton 360'da bakım bölümü var. Sizce ekstra bir programa gerek var mı? Norton 360'ın bakımına güvenemedim. CCleaner ve Auslogics Disk Defrag yeterli mi ?
Şuan CCleaner ve Auslogics Disk Defrag kullanıyorum. Bir de Norton 360'da bakım bölümü var. Sizce ekstra bir programa gerek var mı? Norton 360'ın bakımına güvenemedim. CCleaner ve Auslogics Disk Defrag yeterli mi ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Ocak 2014 #2 Yeterli. Bakım yapayım derken sisteme zarar verebilirsiniz. Elinizdekiler fazlasıyla yeterli.
T Technogamer Ziyaretçi 26 Ocak 2014 #3 THE_MILLER dedi: Yeterli. Bakım yapayım derken sisteme zarar verebilirsiniz. Elinizdekiler fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... CCleaner ve Auslogics Disk Defrag kullanıyorum şuan. Norton 360 nasıl bakım yapar? Güvenilir mi?
THE_MILLER dedi: Yeterli. Bakım yapayım derken sisteme zarar verebilirsiniz. Elinizdekiler fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... CCleaner ve Auslogics Disk Defrag kullanıyorum şuan. Norton 360 nasıl bakım yapar? Güvenilir mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Ocak 2014 #4 CCleaner normal bir kullanıcı için yeterlidir. Defrağa gerek yok Windows otomatik yapıyor zaten. Norton'a da gerek yok.
CCleaner normal bir kullanıcı için yeterlidir. Defrağa gerek yok Windows otomatik yapıyor zaten. Norton'a da gerek yok.
ROG Hectopat Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 340 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise 5 Şubat 2014 #5 CleanUP programını öneririm gerçekten çok iyi temizliyor.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2014 #6 Elindekiler fazla bile. Şahsen ben bu tarz programların çok da fazla işe yaradığını düşünmüyorum.