ysf12 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Ekran kartın ın driverını günceleştiricektim ama deneme sürümü istiyor almadım hala yanıtları bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
Ekran kartın ın driverını günceleştiricektim ama deneme sürümü istiyor almadım hala yanıtları bekliyorum.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Mart 2023 #2 Ekran kartı ile CCleaner'ın ne alakası var?
ysf12 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 Enahaine dedi: Ekran kartı ile CCleaner'ın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Drıver güncelleştirmek için. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
Enahaine dedi: Ekran kartı ile CCleaner'ın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Drıver güncelleştirmek için.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 3 Mart 2023 #4 CCleaner ile driver güncellenmiyor ekran kartının yazılımı kuruludur sisteminde o yazılımdan yapıyorsun.
CCleaner ile driver güncellenmiyor ekran kartının yazılımı kuruludur sisteminde o yazılımdan yapıyorsun.
ysf12 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #5 ReznooW dedi: CCleaner ile driver güncellenmiyor ekran kartının yazılımı kuruludur sisteminde o yazılımdan yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... teşekürler
ReznooW dedi: CCleaner ile driver güncellenmiyor ekran kartının yazılımı kuruludur sisteminde o yazılımdan yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... teşekürler
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 3 Mart 2023 #6 Hayır güncelleniyor, fakat CCleaner ile güncellemek yararlı bir şey değil. DDU ile şu anki ekran kartı driverinizi kaldırıp en güncel driveri el ile kurun.
Hayır güncelleniyor, fakat CCleaner ile güncellemek yararlı bir şey değil. DDU ile şu anki ekran kartı driverinizi kaldırıp en güncel driveri el ile kurun.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.014 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #7 Ccleaner'ı silip bir daha kurmayarak çok faydalı bir iş yaparsın.