CCleaner'ın dosyalarının ayrıntılarında piriform antıvırus yazması

EMİR37

Kilopat
Makaleler
33
Yer
Türkiye
Daha fazla  
CCleaner portable ile temizlik yaparken Mouse'umun CCleaner'ın dosyalarının üzerine gelmesi ile ayrıntılarını görüntülemesi ile görmem bir oldu. Açıkçası ilk başta bayağı bir güldüm ama bunun sebebi nedir ve neden piriform antıvırus yazıyor? Aslında ben Avast driver Updater'ı CCleaner'a uyumlu hale getirirken yapılan bir hata diye düşündüm ama neden piriform antıvırus yazsın ki? Avast antıvırus yazardı öyle bir ihtimal olsaydı.
Ekran görüntüleri:

Hiç bilmediğim bir bilgiyi söyledin(!)
Şaka bir yana bende biliyorum AV yazması ne alaka diyorum optimizasyon uygulamaları yapan bir şirket Vikipedi'nin yazdığında da Optimizasyon uygulaması yazıyor AV yazmıyor.

Son düzenleme:
(!) Koymanıza rağmen cidden komik değil .
Sebebine gelirsek Piriformun sahibi Avast beni de Avast satın alsa sonuma antivirus koyarım.

Konuda belirttim zaten Avast'tın Driver Updater'ını CCleaner'a uyumlu hale getirdiklerini ama tek bir komik olan kısım Piriform AV niye yazsın zaten aklıma gelen ilk ihtimal oydu.
Ama AV'si çıkar ise incellerim 2. IObit yaparız Piriformu da.
Piriform gerçekten ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…